Telefoni

Med över 40 års samlad kompetens inom telefoni känner vi oss trygga med att säga att vi kan leverera telefoni i världsklass, oavsett om det gäller hårdvara, mobilabonnemang eller växellösning

 

Läs mer

Telefoni från HELkom

När du anlitar oss på HELkom för er telefoni kan du känna dig trygg med att vi kommer leverera produkter och tjänster utifrån ert behov idag och imorgon. Vi har sett till att ha ett nära samarbete med marknadens bästa växellösningar, de största operatörerna och ett brett urval av hårdvara och tillbehör. 

Cirkulärt tänk

Precis som inom vårt IT-område vill vi tillsammans med er kunder och samarbetspartners, se till så att vi använder hårdvaran på rätt sätt. Hårdvara som inte längre används av er tas om hand om på bästa sätt och skapar på så vis ett cirkulärt flöde. Det innebär att vi både kan erbjuda nya produkter samt rekonditionerade produkter, inklusive återtag.

 

_73A0048-min[1]
_73A9949

Mobila Växlar

Det finns idag många olika aktörer på marknaden som erbjuder en rad olika växel leverantörer, merparten av dessa är i molnet. Vi har valt ut 3 samarbetspartners som utifrån vår erfarenhet levererar lösningar som är anpassade för dagens och morgondagens behov. Dessa är dstny, telavox och lynes. Valet av lösning gör vi tillsammans utifrån era förutsättningar

Mobilabonnemang och telefoner

För att kunna leverera en helhetslösning erbjuder vi självklart hjälp med att ta fram rätt mobilabonnemang och hårdvara som fungerar i er verksamhet. Vi har såklart även ett brett utbud av tillbehör, och för att trycka lite extra på hållbarhet levererar vi aldrig en telefon utan ett displayskydd.

 

Behöver ni hjälp med telefoni?

 

Vi på HELkom är bara ett samtal bort när du behöver support gällande din mobila växel eller din telefon. Hos oss får du snabb service och rätt hjälp, så att dina  kunder ständigt kan nå dig.

 

Kontakta oss