IT tjänster

Precis som spindlar ser vi på HELkom till att bygga skyddsnät för våra kunder

 

Läs mer

Vad är IT?

 

För oss är IT så mycket mer än bara produkter och tjänster. Det handlar om att hitta lösningar som fungerar idag och imorgon, där fokus ligger på individen. Med rätt produkter och tjänster kommer ni kunna få en mer produktiv, kostnadseffektiv och hållbar IT-miljö som stöttar er i vardagen. För att kunna erbjuda detta har vi skapat en bred portfölj av produkter och tjänster tillsammans med rätt kompetens för att kunna erbjuda er de rätta verktygen.

Ett urval av HELkoms erbjudande

 

För oss på HELkom är helhetslösningar nyckeln till framgång, därför ska du som kund känna dig trygg med att vi kan erbjuda helheten. Det innebär att vi kan hjälpa er som kund med serverlösningar både på plats och i molnet. Vi är självklart Microsoft 365-partner och har ett brett utbud av hårdvara, såsom datorer, skrivare, skärmar och andra produkter som ni kan behöva. Detta i kombination med människor som har kunskap om bland annat säkerhet, AI och att supportera gör att ni kan känna en trygghet i att vi hittar lösningar för er. Oavsett om det gäller att hyra en IT-tekniker en timma eller skapa ett långsiktigt samarbete där vi utvecklas tillsammans, så finns vi där för er.

 

Cirkulär IT

 

Då vi på HELkom jobbar för att våra kommande generationer ska ha en frisk planet och där vi tillsammans utrotar slit- och slängtänket inom IT, jobbar vi helhjärtat med att implementera ett cirkulärt tänk hos alla våra kunder. Detta innebär att vi kommer att försöka förlänga livslängden på den hårdvara vi säljer. Det kan även innebära att vi erbjuder er hårdvara som har använts av någon annan. Ni kommer att få erbjudandet att vi tar hand om er uttjänta utrustning, vilket gör att vi tillsammans kan bidra till minskade utsläpp, en bättre kostnadsmedvetenhet, och på så sätt skapa förutsättningar för våra kommande generationer.

 

_73A9722-min
_73A9989

IT-säkerhet

 

Säkerhet är idag ett måste att tänka på för alla företag, därför erbjuder vi ett brett spann av produkter och tjänster för att säkra upp er miljö och skapa medvetenhet hos era medarbetare. Vi kan erbjuda alltifrån säkra backuper, säkerhetstester samt föreläsningar för att ni ska få en så säker miljö som möjligt.

 

 

Microsoft 365

 

Vi är idag en certifierad Microsoft-partner med mångårig kompetens kring Microsofts tjänster. Det gör att vi kan erbjuda er tjänster utifrån en stor del av Microsofts tjänsteportfölj. Vi hjälper er hela vägen från implementation till support och utveckling.

 

 

AI

 

För oss är det viktigt att ni som kund kan känna att ni har en partner som hela tiden ligger i framkant. Det innebär att vi alltid försöker hålla oss uppdaterade på ny teknik som kommer. AI kommer vara en tjänst som alla företagare på något sätt kommer använda. Därför erbjuder vi på HELkom workshops, föreläsningar samt hjälp att ta fram rätt AI-verktyg för er verksamhet.

Behöver du hjälp? 

 

Som IT kund hos oss kan du känna dig trygg med att du får en personlig kontakt, som finns tillgänglig när behov uppstår. 

 

Kontakta oss