Våra tjänster & produkter

Våra Hållbara, enkla & långsiktiga lösningar!

Vi erbjuder ett brett urval av tjänster allt ifrån en dator till en fullständig arbetstation. 
Det är blir roligare att utföra sitt jobb med rätt utrustning. Därför erbjuder vi på HELkom smarta helhetslösningar som är både hållbara och långsiktiga. 

Telefoni

Telefonin är ett viktigt verktyg för alla, därför är det viktigt att det fungerar! 

Idag erbjuder vi ett brett utbud av växellösningar, Vi hjälper er att hitta en lösning som är just anpassad och skräddarsyr för just ert behov. 

IT-Lösningar

Behöver ni en dator? eller kanske bara ett headset? Du kan vända dig till oss. Vi hjälper er att ta fram helhetslösningarna för att förenkla din vardag. 

Fordonslösningar

Telliqappen rapporterar körstil samt huruvida närmaste väg använts för att möjliggöra Hållbarare transporter. Telliq har med Enkelhet försett människor med körjournaler utan papper och penna sedan 2001. Skalbar utan bindningstid samt frekvent uppdaterad är det en Långsiktig vän på vägarna.

Infrastruktur

Vi levererar IT-Lösningar som är anpassade för att skapa en mer hållbar arbetsmiljö, oavsett om det handlar om hostat eller fysisk server på plats, Office365 så skall lösningen vara enkel för er att hantera samt anpassningsbar för er att kunna utveckla långsiktigt.

Videokonferens

Vi erbjuder ett videokonferens system som kan användas på det lilla hemmakontoret eller det stora konferensrummet.