telefoni

Vad är egentligen Telefoni?

Om man söker på vad telefoni är så handlar det om överföring av samtal via telekommunikationsnät eller datakommunikationsnät mellan vanligtvis två, ibland flera, samtalsparter. För bara 20 år sedan så var detta de absolut vanligaste vi gjorde när vi använda våra telefoner. Men idag är telefoni så mycket mer, idag är det ett verktyg som kan underlätta på så många mer plan.

Det är här vi på HELkom kommer in, vi hjälper våra kunder att hitta dessa lösningar och på ett enkelt sätt ser vi till så de implementeras och används på rätt sätt.

Med oss som telefonileverantör kan vi garantera att ni slipper sitta i långa telefonköer om något strular, vi garanterar att ni har den absolut bästa lösningen för just er verksamhet och vi ser alltid till att vi håller oss ajour med nyheter, så ni kan fokusera på att göra det ni gör bäst!

Vi har sett till så vi har alla de stora operatörerna, Telia, Tre, Tele2 och Telenor, tillsammans med de bästa växellösningarna Soluno och Telavox. Med bredden kan vi garantera att vi har exakt den lösning som passar just er verksamhet!

Visste ni att det exempelvis är möjligt med en växellösning från Telavox att ha en widget på hemsidan som visar hur lång kö ni har in till er kundtjänst? Eller att ni genom exempelvis Solunos lösningar enkelt kan integrera er telefoni med ert CRM-system?

Sist men inte minst, självklart så har vi även hårdvaran och tillbehören ni behöver, vi har ett oerhört brett utbud utav mobiltelefoner och tillbehör, allt för att ni så klart enbart skall behöva ringa ETT nummer!

Boka ett möte redan idag!