HELsäker med HELkom

Bästa skyddet!

 

 

HELsäker

 

 

På HELkom är vi inte bara experter på IT-säkerhet. Tänk på oss som dina medhjälpare i att hålla cyberhoten borta. Vi har massor av erfarenhet och vet precis hur vi bygger ett stentufft försvar för dig. Vårt mål? Att alltid ligga ett steg före de där irriterande inkräktarna och se till att de inte ens kommer i närheten av dig. Bazinga! 

 

Här är en liten titt på hur vi jobbar för att boosta din IT-säkerhet:

  1. Antivirusprogram: Tänk på det som din dators personliga bodyguard. Ett bra antivirus stoppar skurkarna i dörren innan de hinner ställa till med trubbel.
  2. Backup: Att regelbundet säkerhetskopiera är superviktigt. Vi ser till att dina viktiga filer alltid är trygga och redo att återställas om något skulle hända.
  3. Övervakning: Våra system håller ögonen på din IT-miljö dygnet runt. Om något fishy dyker upp, är vi på det direkt.
  4. Utbildning: Riktig säkerhet kräver mer än bara cool teknik. Vi erbjuder utbildningar med både sylvass programvara men även med någon av oss så att du och ditt team blir proffs på att skydda er.

 

Så här gör vi det i verkligheten

Vi jobbar med de bästa verktygen (typ Bitdefender, Usecure, och N-Able och många fler) för att skapa en säkerhetslösning som är perfekt för just ditt företag. Vi börjar med att kolla in din nuvarande setup, och sen skräddarsyr vi en plan som tar din säkerhet till nästa nivå, med ständig övervakning så klart.

 

Bli supertrygg med din IT

Nyfiken på hur vi kan göra dina enheter och ditt företag säkrare från cyberhot?

Hör av dig till oss så tar vi en första kaffe och diskuterar IT-säkerhet.

 

Med HELkom som din partner, kan du sova gott med vetskapen att din IT-säkerhet är i de bästa händerna.

_73A9989