GOLDEN TICKET

Du hittade den!

 

Läs mer

 

 

HELrents GOLDEN TICKET

 

Är ni redo att göra en positiv skillnad för kommande generationer och minska er påverkan på vår jord? Då är det hög tid att agera!

Vårt mål sträcker sig bortom att bara sälja dyra produkter eller överflöd av varor som ni knappt kan hantera. Istället strävar vi efter att inspirera er att granska era inköp och optimera dem för att bli hållbara och långsiktiga, i linje med våra värdeord: HEL – Hållbart, Enkelt och Långsiktigt. Vi erbjuder en bredd av IT- och telefonilösningar, från enkla till mer avancerade och vårt främsta mål är ett långsiktigt samarbete och en ömsesidig relation! Med expertisen i ryggen har vi förmågan att tydligt granska och optimera verksamheters växel- och IT-system. Vi tillhandahåller hårdvara som datorer, skärmar, dockningsstationer, telefoner och tillbehör med möjlighet att skapa lösningar för nästan alla teknologiska behov.

Vi delar gärna med oss om de betydande besparingar som kan göras genom att köpa renoverade datorer eller telefoner och vi kan dessutom tillsammans med våra samarbetspartners på detaljnivå visa hur många kg CO2 ni hjälpt till att bespara vår jord. Era inköp håller samma kvalitet, men till ett mer förmånligt pris. Låter det inte fantastiskt? Så, samtidigt som ni minskar era kostnader så kan ni också bidra till att bevara jordens resurser. Vi utmanar er att ta er en titt i era teknikrum. Har ni sladdar som ligger oanvända, låt oss hämta dem. Har ni elektronikprodukter som bara tar plats, låt oss inventera och hjälpa er att renovera, sälja vidare eller återvinna dem. Det bästa av allt är att vi kommer och inventerar era förbrukade produkter utan kostnad.

Det enda vi ber om är att ni vågar ta diskussioner om vår planets framtid, för våra kommande generationers skull. Vad väntar du på? Slå oss en signal på 033 – 20 90 71 eller så fyller du i kontaktformuläret så ringer vi upp dig! 

Ticket to ÅTERTAG hemsida