HELrent

Vi är med er hela vägen, från ny produkt till återvunnen, HELcirkulärt helt enkelt!

 

Läs mer

Minska koldioxidutsläpp med HELkom

 

De flesta företag har dåliga rutiner för hantering av använd IT- och telefoniutrustning och den hamnar oftast inslängt i ett rum. Vi på HELkom vill förändra sättet företag hanterar sin använda teknikutrustning och erbjuder kostnadsfri inventering av ert teknikrum. Produkter som vi anser har ett värde skickas iväg för kvalitetskontroll. Du som kund får ett certifikat av oss, och statusrapporten berättar hur mycket du får tillbaka samt hur mycket koldioxidutsläpp du besparar planeten.

 

Hur kan HELrent hjälpa er?

 

Med HELrent så vill vi erbjuda alla möjligheten till att tänka cirkulärt och att hårdvaran används på rätt sätt. För en dator idag är inte gammal efter 3 år, inte en mobil efter 2 år heller. Utan dagens teknik kan användas så mycket längre, men kanske inte hos en och samma kund. Därför har vi flera olika smarta tjänster som hjälper er Enkelt!

 

helopng
Namnlös design (5)

 

Återtag

 

Precis som det låter handlar det om att vi köper tillbaka utrustning som ni inte längre använder. I ett skåp eller serverrum gör de ingen nytta!

Om produkterna har ett högt värde kommer ni att få ett bra pris för dem, men om de är gamla kommer de att återvinnas med kanske inte så hög ersättning. Oavsett vad så tas de om hand på bästa möjliga sätt för att spara på jordens resurser.

 

Visste du att om du köper en rekonditionerad dator så besparar du 268Kg CO2 utsläpp?

eller att ett köp utav rekonditionerad mobiltelefon besparar 68Kg?

 

Rekonditionerat

 

Som du kan se ovan, har användningen av rekonditionerad utrustning en betydande påverkan. Så varför inte prova att köpa en rekonditionerad dator eller telefon nästa gång? Vi har ett omfattande urval att välja från!

Det är både bra för miljön och för din plånbok.

 

HELmer

 

#Pantasladden

Med pantasladden vill vi samla in alla världens sladdar så dom återvinns på rätt sätt, detta gör vi tillsammans med vår krokodil HELmer och Remondis.

För varje kilo sladd som återvinns planterar vi tillsammans med Plantmore ett träd!

Tillsammans för en HEL värld!

Kontakta oss så får ni veta mer

 

 

 

Kontakta oss